perjantai 4. toukokuuta 2012

Nii-i...

Nii se viikko vaan mennee... Vappuki oli ja meni, en muistanu ees tulla toivottelemaan hyvvää vappua, mut... Ei mulla ollu periaatteessa mittään kiireitäkää viikolla, mut niin se vaan vilahti! =:) Oon nyt niin täpinöissäni lempiartistini Jedwardin kolmannesta, 1.6. ilmestyvästä levystä, että ei oo paljo muuta mielessä ollu... Joku kuitenki kysyy, että kuka se Jedward oikein on niin tässäpä sitten lyhyt selitys:

Jedward on Irlantilainen Hip pop- duo, jonka jäsenet ovat John ja Edward Grimes, he ovat siis kaksoset (John on 10 minuuttia Edwardia vanhempi). Kaksikko nähtiin viime vuonna Euroviisuissa edustamassa Irlantia kappaleella Lipstick. Tänä vuonna he edustavat Irlantia taas kappaleellaan Waterline. Heiltä on ilmestynyt tähän mennessä kaksi levyä, Planet Jedward ja Victory. Ihan lähiaikoina, siis 1.6. ilmestyy heidän kolmas albuminsa, Young Love <3 ... Phuh! Siinä on kaikki, mitä tähän hengenvetoon muistan =:)(Plus he tulevat luultavasti Suomeen keikalle kesällä...<3)
Tässä vielä kuva söpöliineistä :

He ovat äärimmäisen veljesrakkaita <3 (John on vasemmalla, Edward oikealla)

Tämmöisen parissa oon viikkoni viettäny! Sunnuntaina taas sitten uuet kynnet, ei oo kyllä ihan varmuutta vielä, minkälaiset, mutta sitten se selviää =:)

P.S. Huomasin, että blogiani on käyty katsomassa myös Iso-Britanniasta ja muualta, joten tervetuloa ulkomaisetkin lukijat! // I noticed that my blog is been viewed also fron Great Britain and around the world, so, welcome all british and other people too! =:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti